Vikingemad

Her på siden kan du følge med i tilblivelsen af flere vikingekogebøger, hvor alle opskrifter er baseret på autentiske råvarer, som var tilgængelige i vikingetiden.


Den første kogebog “Vikingernes hverdagsmad” bliver en generel håndbog med blandede opskrifter.


Med kogebogen “Togtmad” (i lommestørrelse) vil du kunne lave mad på farten og i det fri, som vikingerne (måske) gjorde det.


Med kogebogen "Mad i langhuset", vil du kunne lave rigtig vikingemad i dit eget moderne køkken.


Inkluderet i bøgerne vil være en ingrediensliste, der bliver så komplet som mulig med hjælp fra eksperter indenfor forhistorisk mad.


Kogebøgerne vil ikke kun glæde vikinger og andre som levendegør historien, men også friluftsfolk, spejdere, naturskoler og lignende.


Vikingekogebogen tilbyder desuden foredrag, catering (også til private) og historisk madlavning med autentiske råvarer og tilberedningsmåder.


Man kan møde Vikingekogebogen på museer, på vikingecentre og til vikingemarkeder rundt omkring.